ارلن ها از جمله وسایل و شیشه آلات آزمایشگاهی رایج و کاربردی در انجام انواع آزمایشات در آزمایشگاه های تحقیقاتی هستند که همچون بسیاری از وسایل آزمایشگاهی دارای گونه های متفاوتی از لحاظ اندازه، حجم، طرح، و جنس می باشند.
در بررسی تخصصی ارلن آزمایشگاهی می توان گفت شکل ظاهری اکثر این ارلن ها به صورت کف صاف و شکل کلی بدنه شان مخروطی شکل می باشد. لازم به ذکر است تمامی نمونه ارلن ها دهانه ای استوانه ای مانند دارند که انواع آن شامل ارلن خلا (بوخنر)، ارلن بیودی، ارلن در پیچ دار، ارلن به صورت دهانه باریک که به علت باریک بودن دهانه، برای مخلوط کردن و جوشاندن مواد آزمایشگاهی بسیار مناسب هستند. گردنه باریک این ارلن باعث میشود تا با چرخاندن ارلن، محتوای داخل آن بدون خطر ریختن مخلوط شود. همچنین چنانچه ارلن دهانه باریک از جنسی ساخته شده باشد که امکان جوشاندن نمونه در آن وجود داشته باشد، بخارهای داغ در بخش بالایی فلاسک متمرکز و فشرده میشوند و هدر رفت محلول کاهش مییابد و ارلن به صورت دهانه پهن بوده که قسمت دهانهی آنها نسبت به ارلنهای معمولی پهنتر است. این طراحی باعث میشود تا ریختن نمونه در این مدل ارلن راحتتر صورت گیرد. بنابراین ارلنهای دهانه پهن اغلب برای ذخیرهی مواد و نمونهها مناسب هستند، ارلن ها بسنه به نوع استفاده ایی که از آن برای انجام آزمایش می شود. طراحی شده اند.
در رابطه با موضوع ارلن ها می توان به یکی از مهم ترین موارد اشاره داشت که همانا موضوع گنجایش و ظرفیت ارلن می باشد. ارلن ها دارای گنجایش و ظرفیت های مختلفی هستند که شامل حجم های ۲۵– ۵۰- ۱۰۰- ۲۵۰- ۵۰۰- ۱۰۰۰- ۲۰۰۰ میلی لیتر و ارلن خلا ۵۰۰ میلی لیتر می باشند که با توجه به مقدار موادی که داخل شان ریخته میشود و کاربرد آن ها انتخاب می گردد.
طراحی ارلن ها نیز از جهاتی، بسیار قابل توجه می باشد. بایستی به این نکته اشاره کرد که ارلن ها به صورت مدرج و ساده طراحی شده اند. لازم به ذکر است که نوع مدرج ارلن برای برداشتن حجم معینی از مواد شیمیایی مناسب بوده و ارلن های ساده برای کاربرد هایی همچون گرم کردن و مخلوط کردن مواد شیمیایی مناسب هستند.
با تیم تخصصی سایت ۳۰o۲ همراه باشید تا در مورد جنس ارلن ها نکاتی را دریافت نمائید. ارلن ها از جنس شیشه ای و پلاستیکی می باشند. جنس شیشه ای آن مانند سایر شیشه آلات آزمایشگاهی از شیشه بوروسیلیکات یا پیرکس بوده که نسبت به حرارت دادن مقاومت بسیار بالایی دارند و می تواند تا دمای ۴۰۰ درجه سانتی گراد را تحمل کنند.
ارلن ها از نظر شکل ظاهری تقریبا شبیه به بشر می باشند با این تفاوت که دهانه ارلن نسبت به بشر بسته تر بوده که سبب می شود هنگام حرارت مواد شیمیایی، این مواد کمتر تبخیر گردند. گردن باریک ارلن سبب می گردد تا پژوهشگر بتواند آن را به راحتی در دست گیرد. امکان گذاشتن در پوش پلاستیکی و چوب پنبه برای ارلن فراهم است که به این ترتیب از ریختن مواد شیمیایی به دلیل ارتعاشات به بیرون از ارلن حتی الامکان جلوگیری به عمل خواهد شد. در زمان چرخش محلول ها بر روی روتاتور و یا استفاده از مگنت داخل محلول ها احتمال بیرون ریختن در داخل بشر بیشتر خواهد بود به همین دلیل استفاده از ارلن از نظر قوانین آزمایشگاه صحیح تر است.
کاربرد ارلن
ارلن های آزمایشگاهی از تجهیزات آزمایشگاهی با طیف وسیعی از کاربرد ها هستند. از جمله کاربرد های ارلن نگهداری مواد شیمیایی و محلول ها و ترکیب و مخلوط چند ماده داخل آن و حرارت دادن مواد شیمیایی و قرار دادن روی هیتر می باشد.
ارلن می تواند ساده یا مدرج باشد. از نوع کالیبره شده برای خارج کردن حجم معینی از مایع یا تعیین آن از حجم تقریبی مایع استفاده می شود.
با توجه به این نکته که ارلن از تجهیزات آزمایشگاهی پرکاربرد و ضروری در انجام آزمایشات است بنابراین باید خرید ارلن آزمایشگاهی از مراکز فروش معتبر انجام گردد تا از لحاظ کیفیت و اصل بودن محصول اطمینان حاصل نمود زیرا که ارلن بی کیفیت می تواند به راحتی در طی انجام آزمایش های گوناگون دچار شکستگی گردد که نهایتا پژوهشگر را دچار صدماتی جبران ناپذیر خواهد کرد. لذا سایت فروش تجهیزات آزمایشگاهی ۳۰o۲ فعال در زمینه فروش مواد شیمیایی اقدام به فروش تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، از جمله خرید ارلن آزمایشگاهی با کیفیت و قیمت بسیار مناسب و از برند های معتبر در حجم ها و جنس های مختلف نموده است. این شرکت جهت سهولت هرچه بیشتر و صرفه جویی در وقت کاربران گرامی و در قالب وبسایت فروش مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی سی او دو اقدام به فروش مواد شیمیایی و تجهیزات آزمایشگاهی در اصفهان و سراسر ایران نموده است.