نقره (Ag) خالص فلزی براق و نسبتا انعطاف پذیر اما در مقایسه با طلا از سختی بیشتری برخوردار است. با انجام فرایند پرداخت، نقره بسیار درخشنده میشود. در میان سایر فلزات، نقره بهترین رسانای گرما و الکتریسیته است. چگالی نقره ۱۰.۵ برابر آب است، نقره در ۹۶۱ درجه سانتیگراد ذوب میشود و در دمای ۲۲۰۰ درجه سانتیگراد به جوش می آید. ترکیب طلا و نقره در هر نسبتی برای ساخت آلیاژ استفاده میشود. به طور معمول، نقره تجاری دارای عیار ۹۹۹ است که علاوه بر زیبایی، دارای کاربردهای بسیاری است. نقره سالها است در صنعت جواهر سازی مورد استفاده قرار گرفته است. کارشناسان سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ بر آنند تا در رابطه با موضوع کاربرد نقره نیترات در صنعت جواهرسازی با شما عزیزان سخن بگویند.
نقره در اغلب موارد به صورت آلیاژ با ترکیب با یک یا چند فلز استفاده میشود. مهمترین کاربرد این فلز ضرب سکه است؛ نقره همچنین دارای مصارف متعددی از جمله در زمینه جواهر سازی، ظروف نقره، آبکاری با نقره و آینه سازی است. نقره یک فلز درخشان و سفید رنگ و یکی از فلزات گرانبها است. نقره به دلیل رنگ سفید درخشان، قابلیت انعطاف پذیری و مقاومتش در برابر اکسیداسیون جوی مورد توجه قرار گرفته است. نقره یک فلز نجیب است که فرایند انتقال و تبدیل را به خوبی انجام میدهد. برای خرید نیترات نقره می توانید به راحتی و با یک کلیک ساده در سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ به این مهم دست یابید.
نقره در ساخت جواهرات و لوازم تزئینی، تولید سکه و مدال و ساخت ظروف و لوازم غذاخوری استفاده میشود. از دیگر کاربردهای نقره میتوان به ساخت آینه و دوربین، سکهها و شمشها اشاره کرد. نقره به طور گسترده اما کمتر از فلزات دیگر در طبیعت یافت میشود. تمام سولفیدهای سرب، مس و روی حاوی مقداری نقره هستند. سنگهای معدن مانند سرب، سنگ معدن مس و کبالت آرسنید کربن دارای نقره هستند. فلز نقره مرسوم در جواهرسازی نقره استرلینگ نام دارد و آلیاژی حاوی ۹۲.۵ درصد نقره و ۷.۵ درصد مس است.
یکی از ترکیبات نقره در صنعت جواهرسازی نیترات نقره است. کاربرد اصلی نقره به عنوان یک فلز گرانبها و نمکهای هالیدی آن به ویژه نیترات نقره می باشد.
برای تهیه محلول نیترات نقره (AgNO۳) مورد استفاده در جواهرسازی، اتمهای مس الکترونهای خود را به کاتیونهای نقره میدهند؛ پیوند یونی با آنیونهای نیترات انجام و فلز نقره به تدریج شکل می گیرد. سپس می توان پودر نقره بدست آمده را شستشو داده و پس از خشک شدن برای تبدیل به شمش نقره آن را ذوب کرد.