آلومینیوم اکسید یک اکسید آمفوتریا دوخصلتی با نام های متنوعی مانند آلومینا و کراندوم است. تنوع نام های آلومینیوم اکسید حاکی از کاربردهای فراوان این ماده در صنایع گوناگون است. کرندوم فراوانترین و پایدارترین شکل اکسید آلومینیوم است که در طبیعت یافت میشود و به آن آلفا آلومینا نیز گفته می شود. یون های اکسیژن به صورت هگزاگونال متراکم (HCP) قرار دارند و یون های Al۳+ دو سوم فضای خالی هشت وجهی را به خود اختصاص میدهند. در مرکز این ساختار ،یون های آلومینیوم سه به صورت یک هشت وجهی قرار گرفته اند. اکسید آلومینیوم، یک عایق الکتریکی است، اما دارای رسانش گرمایی نسبتاً بالایی است. کوراندم عمده ترین فرم کریستالی آلومینا می باشد که می توان در رابطه با این موضوع بسیار صحبت نمد. کارشناسان سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ تلاش دارند تا در این مقاله در رابطه با همین موضوع با شما عزیزان به بحث و تبادل نظر بنشینند.
به دلیل بالا بودن نقطه ذوب، آلومینا دارای مقاومت و ثبات حرارتی بالایی است. سختی بالای کرندوم استفاده از آن را به عنوان یک ماده ساینده و یک ابزار برش مهیا کرده است. کرندوم یا همان یاقوت،شکل بلورین اکسید آلومینیوم است که معمولاً دارای ناخالصیهایی از جمله آهن، تیتانیوم، وانادیوم و کروم میباشد. یاقوت سرخ و یاقوت کبود نمونه ای از سنگ های قیمتی هستند که رنگ خود را مدیون ناخالصی های موجود هستند. اکسید آلومینیوم متشکل از چندین فاز اکسید آلومینیوم است. نوع این فازها بر حلالیت و ساختار منافذ اکسید آلومینیوم، و در نتیجه هزینه تولید آلومینیوم نیز تأثیر میگذارد. اکسید آلومینیوم را می توان به عنوان روکشی بر روی آلومینیوم با استفاده از فرایند آنُدایزینگ به منظور جلوگیری از واکنش فلز آلومینیوم با اکسیژن استفاده کرد. شما عزیزان می توانید برای خرید آلومینا با تیم پشتیبانی سایت فروش مواد شیمیایی تماس حاصل کنید.
اکسید آلومینیوم از سختی و مقاومت بالایی در برابر سایش برخوردار است و این ویژگی ها حاکی از مقاومت بالای آلومینا است؛ با این وجود، سختی آن به طور قابل توجه و چشمگیری کمتر از سختی کرندوم طبیعی است. سختی بالای کرندوم، به عنوان فراوان ترین شکل کریستالی موجود در طبیعت، اکسید آلومینیوم را به ماده ای ساینده و ابزاری مناسب برای برش بدل کرده است. عمده ترین فرم کریستالی آلومینا، کرندوم است که از بوکسیت در دمای بالاتر از ۸۰۰ درجه سانتیگراد تهیه می شود. آلومینا همچنین به شکل فازهای دیگر نیز در دسترس است. این فازها براساس حروف یونانی نامگذاری شده اند. این فازها عبارتند از θ, δ,ð, χ, η که هر کدام دارای ساختار کریستالی و ویژگی منحص به فرد است. این فازها، فازهایی میانی و غیرپایدار هستند. پس از حرارت دهی آلومینا و تشکیل این فازها در نهایت فاز α تشکیل می شود.