نیکل سفید نقرهای، سختتر و سختتر از آهن است، نیکل به دلیل استفاده از آن در ضرب سکه بسیار آشناست، اما برای بسیاری از کاربردهای خانگی و صنعتی، چه به عنوان فلز خالص و چه به صورت آلیاژ مهمتر است. نیکل عنصری بسیار کم همراه با آهن در ذخایر زمینی و شهاب سنگی وجود دارد. این فلز (۱۷۵۱) توسط یک شیمیدان و کانی شناس سوئدی، بارون اکسل فردریک کرونستد، که نمونه ناخالصی از سنگ معدنی حاوی نیکولیت (نیکل آرسنید) تهیه کرد، جدا شد. پیش از این، سنگ معدنی از همین نوع را به نام «نیک پیر» و آدمهای بدجنس او کوپفرنیکل مینامیدند، زیرا اگرچه شبیه سنگ مس بود، اما فلزی شکننده و ناآشنا به دست میداد. نیکل دو برابر مس فراوان، حدود ۰.۰۰۷ درصد از پوسته زمین را تشکیل می دهد. این یک جزء نسبتاً رایج سنگهای آذرین است، اگرچه ذخایر کمی از نظر غلظت، اندازه و قابلیت دسترسی برای منافع تجاری واجد شرایط هستند. افزودنی نیکل صدفی نوعی دیگر از حمام های نیکل هستند که به علت رسوب گذاری خاص کریستال های نیکل، پوشش هایی نقره ای - صدفی ایجاد می کنند و به همین علت نیز به این نام خوانده می شوند.
ضمنا محلول های نیکل صدفی باید کمترین تلاطم را داشته باشند بدین معنی که قطعات به آرامی درون وان قرار گرفته و از حرکت دادن قطعات در محلول نیز اجتناب گردد.
اعتقاد بر این است که مناطق مرکزی زمین حاوی مقادیر قابل توجهی است. مهمترین منابع پنتلاندیت است که همراه با پیروتیت نیکل دار یافت می شود که انواع خاصی از آن حاوی ۳ تا ۵ درصد نیکل است و کالکوپیریت و لاتریت های نیکل دار مانند گارنیریت، سیلیکات منیزیم نیکل با ترکیب متغیر. مواد تشکیل دهنده این حمام شامل سولفات نیکل ۷ آبه به میزان ۵۰۰ گرم بر لیتر، کلراید نیکل به میزان ۴۱ گرم بر لیتر، اسید بوریک، هیدروکسید سدیم و افزودنی های آلی مخصوص این حمام هاست.
بهتر است پیش از خرید افزودنی نیکل صدفی به این نکته توجه داشته باشید که نیکل پنجمین عنصر فراوان روی زمین است. با این حال، به گفته Chemicool، در زیر پوسته زمین ۱۰۰ برابر بیشتر از آن در آن متمرکز است. در واقع، اعتقاد بر این است که نیکل دومین عنصر فراوان در هسته داخلی زمین است و آهن با اختلاف زیادی اولین عنصر است. نیکل معمولاً در دو نوع ذخایر یافت میشود: ذخایر لاتریت که نتیجه هوازدگی شدید سنگهای سطحی غنی از نیکل است و رسوبات سولفید ماگمایی. نیکل را می توان در گره ها و پوسته های منگنز در کف دریاها نیز یافت، اما به گفته Geology.com، در حال حاضر اینها استخراج نمی شوند. منابع معدنی اصلی نیکل لیمونیت، گارنیریت و پنتلاندیت هستند. در سال ۱۸۴۸، نروژ اولین سایت ذوب نیکل در مقیاس بزرگ شد. در اینجا از نوعی سنگ معدن نیکل به نام پیروتیت استفاده کردند. در سال ۱۸۸۳، ذخایر بزرگ نیکل در حوضه سادبری در کانادا کشف شد، جایی که امروزه حدود ۳۰ درصد از نیکل جهان در آن استخراج می شود. اعتقاد بر این است که این ذخایر بزرگ نیکل به دلیل برخورد شهاب سنگی باستانی است. نیکل بیشتری در اوایل دهه ۱۹۰۰ در روسیه و آفریقای جنوبی کشف شد که به نیکل اجازه داد تا جایگاهی قوی در صنعت پیدا کند. البته ناگفته نماند که در محلول های افزودنی نیکل صدفی پاکسازی سطح الکترولیت ضروری بوده و هر گونه کف یا ذرات معلق بر روی سطح الکترولیت باعث اختلال در نشست پوشش نیکل صدفی خواهد شد. لذا وان هایی که در این پروسه کاربرد دارند باید مجهز به سرریز (Over Flow) باشند که البته توصیه می شود در حین کار عملیات سرریز شدن محلول متوقف گردد. شما اکنون می توانید افزودنی نیکل صدفی را با قمیت مناسب و بدون هیچگونه تردید از ۳۰O۲ خریداری کرده و آن را درب محل از پرسنل این فروشگاه دریافت نمائید.
شرکت صنایع شیمیایی نوین آریا، فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۸۶ با تهیه، توزیع و فروش انواع مواد شمیایی در اصفهان آغاز نمود. در ابتدا فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی در اصفهان تحت برندهای مطرح بازار از جمله مرک، سیگما آلدریچ، آلفا ایسر و دایجونگ انجام می گرفت و سپس تهیه و فروش مواد شیمیایی صنعتی در اصفهان با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت به صنایع گوناگون ارایه شد. پس از نیم دهه فعالیت، این شرکت با گسترش فعالیت خود و توزیع انواع مواد شمیایی صنعتی و آزمایشگاهی به سراسر کشور روند رو به رشد خود را ادامه داد. سپس در راستای تسهیل دسترسی و صرفه جویی در وقت کاربران گرامی و در قالب وبسایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ اقدام به فروش مواد شیمیایی در اصفهان و سراسر ایران کرده است. با توجه به اینکه سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ در حال به روز رسانی است، در صورت عدم یافتن محصول مورد نظر خود با ما تماس بگیرید.