از آنجایی که آلومینیوم دارای سه الکترون در پوسته خارجی خود میباشد، واکنش به نسبت دو مولکول آلومینیوم به شش مولکول اسید کلریدریک نیاز دارد. زیرا هر اتم کلر موجود در هیدروکلریک اسید یک الکترون از آلومینیوم میگیرد و یک اتم هیدروژن از دست می دهد. از آنجا که هیدروژن تمایلی ندارد به عنوان یک اتم منفرد وجود داشته باشد، باید شش مولکول اسید کلریدریک سه مولکول از مولکولهای هیدروژن دیاتومیک بگیرند، بنابراین، برای حفظ تعادل، به دو مولکول آلومینیوم نیاز است.
هنگامی که آلومینیوم در یک اسید قرار می گیرد، ممکن است در ابتدا واکنش نشان ندهد، به این دلیل که در واکنش قبلی با هوا، یک لایه اکسید آلومینیوم بر روی سطح آلومینیوم تشکیل می شود و به عنوان یک مانع محافظتی عمل میکند. اسید قبل از اینکه بتواند با آلومینیوم در لایه زیرین واکنش دهد، باید این لایه را از بین ببرد.
هنگامی که اسید، لایه اکسید موجود بر روی آلومینیوم را حذف کرد، واکنش به طور قابل توجهی سرعت می گیرد و حباب های هیدروژن فراوانی تولید می کند. اسید کلریدریک با تشکیل کلرید آلومینیوم به سرعت به رنگ خاکستری مات تغییر میکند.
از آنجاکه اکسید آلومینیوم دارای خواص و ویژگی های مختلفی است، توصیف آنها می تواند گمراه کننده باشد. یکی از این اشکال و انواع، بسیار غیرفعال است (از نظر شیمیایی به عنوان آلفا-Al۲O۳ (اکسید آلومینیوم آلفا) شناخته می شود) و در دمای بالا تولید می شود. واکنشهای زیر مربوط به اشکال مولکولی با واکنش بیشتر است. اکسید آلومینیوم آمفوتر است و از این رو، هم به عنوان یک باز و هم به عنوان یک اسید واکنش نشان می دهد.
واکنش با آب: اکسید آلومینیوم در آب محلول نیست و مانند اکسید سدیم و اکسید منیزیم واکنش نشان نمیدهد. یونهای اکسید در شبکه جامد بسیار محکم نگه داشته می شوند تا بتوانند با آب واکنش دهند.
واکنش با اسیدها: اکسید آلومینیوم حاوی یون های اکسید است و بنابراین با اسیدها به همانند اکسیدهای سدیم یا منیزیم واکنش می دهد. اکسید آلومینیوم با اسید کلریدریک (هیدروکلریک اسید) رقیق گرم واکنش می دهد و محلول کلرید آلومینیوم برجای میگذارد:
Al۲O۳ + ۶HCl → ۲AlCl۳ + ۳H۲O (۵) (۵) Al۲O۳ + ۶HCl → ۲AlCl۳ + ۳H۲O
این واکنش و سایر واکنش ها، ماهیت آمفوتر اکسید آلومینیوم را نشان می دهند.
واکنش با بازها: اکسید آلومینیوم همچنین خواص اسیدی از خود نشان می دهد، همانطور که در واکنشهای آن با بازهایی مانند هیدروکسید سدیم این ویژگی را نشان داده است. آلومیناتهای مختلفی (ترکیباتی که آلومینیوم در آنها یونی منفی است) دارای این قابلیت هستند زیرا آلومینیوم می تواند پیوندهای کووالانسی با اکسیژن ایجاد کند. این پدیده امری ممکن است زیرا به عنوان مثال، تفاوت الکترونگاتیوی بین آلومینیوم و اکسیژن، برخلاف تفاوت بین سدیم و اکسیژن، کم است (الکترونگاتیوی در هر دوره افزایش می یابد). اکسید آلومینیوم با محلول گرم و غلیظ هیدروکسید سدیم واکنش می دهد و محلول بی رنگ سدیم تتراهیدروکسوآلومینات تولید می کند:
Al۲O۳+۲NaOH+۳H۲O→۲NaAl (OH)۴
در دنیایی که مملو گشته از انواع دود و آهن و فلز، می بایست انسان به خود آید و تا جایی که امکان دارد خویشتن را رها کند از همه چیز و به دامان طبیعت ورود نماید. بی شک نمی توان انتظار داشت که انسانی که زندگی می کند در قرن بیست و یک بتواند به راحتی ظبیعت را به دست آورد. راهی که وجود دارد این است که با خرید گیاه آپارتمانی به این مهم دست پیدا نماید وی. در تهران که مرکز ایران است این موضوع اهمیتی ویژه تر پیدا کرده است به راستی. می بایست برای خرید گیاه آپارتمانی در تهران به یکی از نمونه فروشگاه ها وارد شد. البته باید بدانید قوانین فروش گل، گیاه و گلدان آپارتمانی در تهران را تا به این ترتیب بهترین ها را از آن خود نمائید. بهترین گل آپارتمانی در تهران را باید برگزینید. می توان به این امر فائق آمد به سادگی. در سایر شهر ها و شهرستان های کشور نیز باید همین امر را در نظر گرفت. پیشنهاد این است که اصفهان نیز به امر خرید گیاه آپارتمانی در اصفهان مبادرت ورزیده شود. انواع زیباترین گل آپارتمانی در اصفهان هم اینک در این شهر وجود دارد که بی مانند هستند به راستی. نباید فراموش کرد که انواع فروشگاه هستند که در دستور کار خویش قرار داده اند مبحث فروش گل، گیاه و گلدان آپارتمانی در اصفهان را تا به این وسیله به خواسته های هموطنان مان در اصفهان پاسخی درخور دهند. بسیار دیده شده است که برای خرید گیاه آپارتمانی در شهرکرد نیز مانعی خاص وجود ندارد. دلیل این است که بسیاری از فروشگاه ها نسبت به فروش گل، گیاه و گلدان آپارتمانی در شهرکرد اقدام می کنند. بهترین های گل آپارتمانی در شهرکرد را می توان در این فروشگاه های اینترنتی گل و گیاه آپارتمانی مشاهده نمود. سلامی به طعم عطر آویشن را تقدیم خواهیم کرد به شما گرامیان در سراسر کشور. حرمت را می بایست نگاه داشت زیرا که این اشک ها حاصل عمر بی بهای من است به عنوان نگارنده ای تنها. تا کی مرا گریه کند و تا کِی. به آفتاب فرداها بیاندیش با سلام و عطر آویشن کوهی.