کوجیک اسید - فروش کوجیک اسید - خرید کوجیک اسید

کوجیک اسید

کوژیک اسید-اسید کوجیک
پودر سفید مایل به زرد
آزمایشگاهی|صنعتی
synonyms:
Kojic acid
C6H6O4
Product Nu:
CAS number: 501-30-4
Molocular Weight: 142.1
استعلام آنی :
تلگرام - کوجیک اسید - فروش مواد شیمیایی - 30o2
واتس آپ - کوجیک اسید - فروش مواد شیمیایی - 30o2
اگر ماده شیمیایی خاصی نیاز دارید از قسمت سفارشات خاص استعلام نمایید
درباره کوجیک اسید
Kojic acid description

مشخصات کوجیک اسید

دمای ذوب: ۱۵۲-۱۵۵ درجه سانتی‌گراد
دمای جوش: ۱۷۹.۶۵ درجه سانتی گراد
چگالی: ۱.۱۷ گرم بر سانتی متر مکعب
حلال ها: آب، الکل، استون، اتر، اتیل استات، کلروفرم و پیریدین
کوجیک اسید یک ترکیب شیمیایی با فرمول شیمیایی C۶H۶O۴ است که از نام ژاپنی کوجی (koji) به معنای برنج پخته شده گرفته شده است. شکل ظاهری این ترکیب، پودر سفید مایل به زرد است. اسید کوجیک به طور وسیع در محصولات آرایشی، بهداشتی به عنوان سفیدکننده و روشن کننده استفاده می شود.

خطرات کوجیک اسید

درماتیت تماسی شایعترین عارضه جانبی اسید کوجیک است که می تواند خود را به صورت قرمزی، تحریک، خارش، حساسیت پوستی، تورم پوست و درد و ناراحتی نشان دهد. درماتیت تماسی بیشتر در کسانی که پوست حساس دارند و یا در افرادی که از محصولی با غلظت بالاتر از ۱ درصد اسید کوجیک استفاده می کنند، شایع است. استفاده طولانی مدت از کوجیک اسید ممکن است پوست شما را در معرض آفتاب سوختگی قرار دهد.برخی از کشورها این محصول را به دلیل ارتباط بالقوه با توسعه سرطان ممنوع کرده اند.

کاربرد کوجیک اسید

کوجیک اسید هنگامی که غذاهای خاص از جمله غذای های ژاپنی، سس سویا و شراب برنج تخمیر می شود، تولید خواهد شد.  این ماده یک مهار کننده خفیف در ایجاد رنگدانه در بافتهای گیاهی و حیوانی است و در مواد غذایی و آرایشی برای حفظ یا تغییر رنگ مواد استفاده می شود. کوجیک اسید ممکن است در میوه های بریده شده برای جلوگیری از قهوه ای شدن اکسیداتیو، در غذاهای دریایی برای حفظ رنگ صورتی و قرمز  استفاده می شود.همچنین از اسید کوجیک بیشتر اوقات به عنوان یک ماده روشن کننده و تسکین دهنده پوست استفاده می شود که به صورت کرم، پودر، سرم، پاک کننده و صابون در دسترس است.کاربرد اصلی اسید کوجیک در روشن کردن آسیب دیدگی خورشید، لکه های پیری یا جای زخم است، این می تواند منجر به اثر ضد پیری روی پوست هم شود. کوجیک اسید دارای برخی از خواص ضد میکروبی است. این ماده ممکن است به مقابله با چندین نوع رایج باکتری حتی در رقت های کوچک و درمان آکنه های ناشی از باکتری در پوست کمک کند. کوجیک اسید همچنین دارای خواص ضد قارچی است. حتی به برخی از محصولات ضد قارچ منبع معتمد افزوده می شود تا اثربخشی آنها افزایش یابد. این ممکن است در درمان عفونت های قارچی پوست مانند عفونت های مخمری ، کاندیدیازیس ، و کرم حلقوی مفید باشد. اگر صابون حاوی اسید کوجیک به طور منظم استفاده شود، ممکن است از بروز عفونت های باکتریایی و قارچی در بدن جلوگیری کند.

راهنمای ایمنی کار با کوجیک اسید

کوجیک اسید برای پوست کاملا ایمن و بی خطر است اما زمان استفاده طولانی مدت از کوجیک اسید، از ضد آفتاب و لباس محافظ استفاده کنید.

محصولات مشابه

سولفات پتاسیم

sulphate of potash, potash of sulfur
پتاسیم سولفات، سولو پتاس، سولفات پتاس
جامد سفید رنگ
آزمایشگاهی|صنعتی
Potassium sulfate
K2SO4
Product Nu:
CAS number: 7778-80-5
Molocular Weight: 174.259

پلی اتیلن ترفتالات

PET, PETE
داکرون
جامد سفید رنگ
آزمایشگاهی|صنعتی
Polyethylene terephthalate
C10H8O4)n)
Product Nu:
CAS number: 25038-59-9
Molocular Weight:

پروپیل استات

Acetic acid propyl ester, n-Propyl ethanoate, n-Propyl acetate, n-Propyl ester of acetic acid
استیک اسید پروپیل استر
مایع بی رنگ شفاف
آزمایشگاهی|صنعتی
Propyl acetate
C5H10O2
Product Nu:
CAS number: 109-60-4
Molocular Weight: 102.13

ترفتالیک اسید

۱,۴-Benzenedioic acid, Benzene-۱,۴-dioic acid, Terephthalic acid, para-Phthalic acid
اسید ترفتالیک، ۱و ۴ بنزن دی کربوکسیلیک اسید ، اسید پارافتالیک
پودری و بلوری سفید رنگ
آزمایشگاهی|صنعتی
Terephthalic acid
166.13
Product Nu:
CAS number: 100-21-0
Molocular Weight: C8H6O4

اکسید نیکل

Nickel oxide, Nickel monoxide, Oxonickel
اکسید نیکل (II)، پودر اکسید نیکل، نیکل مونو اکسید، اکسونیکل
جامد بلوری سبز
آزمایشگاهی|صنعتی
Nickel(II) oxide
NiO
Product Nu:
CAS number: 1313-99-1
Molocular Weight: 74.69

استیک انیدرید

Ethanoyl ethanoate, Acetic acid anhydride, Acetyl acetate, Acetyl oxide, Acetic oxide
استیل استات، استیل اکسید
مایع بی رنگ
آزمایشگاهی
Acetic anhydride
C4H6O3
Product Nu:
CAS number: 108-24-7
Molocular Weight: 102.09

ایزوبوتیل استات

Isobutyl acetate, Isobutyl ester
استیک اسید ایزوبوتیل استر
مایع بی رنگ
آزمایشگاهی|صنعتی
Isobutyl acetate
C6H12O2
Product Nu:
CAS number: 110-19-0
Molocular Weight: 116.16

آکریلیک اسید

propene acid - propenoic acid - vinylformic acid - ethylenecarboxylic acid
اسید اکریلیک - اکریلیک اسید
مایع بی رنگ شفاف
آزمایشگاهی|صنعتی
acrylic acid
C3H4O۲
Product Nu:
CAS number: 79-10-7
Molocular Weight: 72.063

دسته بندی مواد شیمیایی

مقالات مرتبط با مواد شیمیایی

فروش مواد شیمیایی در اصفهان

شرکت صنایع شیمیایی نوین آریا، فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۸۶ با تهیه، توزیع و فروش انواع مواد شمیایی در اصفهان آغاز نمود. در ابتدا فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی در اصفهان تحت برندهای مطرح بازار از جمله مرک، سیگما آلدریچ، آلفا ایسر و دایجونگ انجام می گرفت و سپس تهیه و فروش مواد شیمیایی صنعتی در اصفهان با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت به صنایع گوناگون ارایه شد. پس از نیم دهه فعالیت، این شرکت با گسترش فعالیت خود و توزیع انواع مواد شمیایی صنعتی و آزمایشگاهی به سراسر کشور روند رو به رشد خود را ادامه داد. سپس در راستای تسهیل دسترسی و صرفه جویی در وقت کاربران گرامی و در قالب وبسایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ اقدام به فروش مواد شیمیایی در اصفهان و سراسر ایران کرده است. با توجه به اینکه سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ در حال به روز رسانی است، در صورت عدم یافتن محصول مورد نظر خود با ما تماس بگیرید.