آلومینا و صنایع شیمیایی

کاربرد آلومینا در صنایع شیمیایی

اکسید آلومینیوم با فرمول شیمیایی Al۲O۳ یکی از فراوان ترین و پر مصرف ترین ترکیبات آلومینیوم است که کاربرد ها و مصارف بسیاری در صنایع تولید شمش آلومینیوم، کاشی و سرامیک و غیره دارد. اکسید آلومینیوم معدنی، بوکسیت نام دارد که یک کانی بسیار پر کاربرد در صنایع و تولید هیدروکسید و اکسید آلومینیوم خالص می باشد. آلومینا فراوان ترین نوع اکسید آلومینیم است و به نام اکسید آلومینیم III شناخته می شود. بسته به نوع کاربرد یا شکل اکسید آلومینیوم، آن را آلومینا، آلوکساید، آلوکسایت یا آلوندوم مینامند. ۹۰ درصد اکسید آلومینیم تولیدی در جهان برای تولید فلز آلومینیم و ۱۰ درصد باقیمانده در صنایع برای تولید مواردی از جمله کاتالیست ها، ساینده ها، نسوزها، و عایق ها مورد استفاده قرار می گیرد. آلومینا و صنایع شیمیایی ارتباطی بسیار نزدیک با یکدیگر دارند. آلومینا یکی از پرکاربردترین نمونه مواد شیمیایی به شمار می رود.

آلومینا و صنایع شیمیایی

کاربرد آلومینا در صنایع شیمیایی

نسوزهای ساخته شده از آلومینا به علت پایداری حرارتی و شیمیایی مطلوب در محیطهای قلیایی و اسیدی کاربرد دارند. آلومینا به دلیل مقاومت دی الکتریک نسبتا بالا و هدررفت دی الکتریک پایین در کاربردهای الکترونیکی به عنوان پایه مدارها مورد استفاده قرار می گیرد. اکسید آلومینیوم یک ماده دیامغناطیس یا غیرمغناطیسی و عایق در برابر جرقه است. اکسید آلومینیوم دارای قابلیت تحمل تخلیه الکتریکی حدود چند صد هزار ولت با فشار حدود ۱۰ مگاپاسکال است. به دلیل استحکام پیچشی مطلوب از آلومینا برای ساخت پایه شمع اتومبیل، پرسلان ها و مقره های الکتریکی استفاده می شود. آلومینا به عنوان یک کاتالیزور، بسیار عالی ایفای نقش می کند.


انواع آلومینا یا اکسید آلومینیوم به دلیل دو ویژگی خاص - سختی بالا و مقاومت در برابر سایش - به عنوان ابزار یا ماده ای برای برش استفاده می شود. آلومینا به عنوان روکش در صنایع مختلف قابل استفاده میباشد. آلومینا دارای کاربردهای بسیار زیادی از جمله تولید شیشه های مقاوم و نشکن و به دلیل استحکام و مقاومت آن در برابر سایش به عنوان پوشش های مختلف مقاوم در برابر خراش می باشد. برای تولید ابزار برش از آلومینا استفاده میشود. اکسید آلومینیوم یا آلومینا پرمصرف ترین ساینده شناخته می شود. آلومینا در تولید سرامیک دیرگداز و نسوز، آجر و گل نسوز، دیواره کوره نسوز نقش مهمی دارد. آلومینا به دلیل برخورداری از ویژگی ها و قابلیت های خاص و منحصربه فرد دارای کاربردهای بسیار متنوعی است. برای خرید آلومینا می توانید با تیم پشتیبانی سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ تماس حاصل کنید و یا با یک کلیک ساده این کار را استارت بزنید.

انواع کاربرد آلومینا در صنایع شیمیایی

کاربرد اکسید آلومینیوم در صنایع شیمیایی

این ترکیب شیمیایی باارزش از اکسیدن شدن فلزآلومینیوم با استفاده از دستگاه های پیشرفته و مجهز تولید می شود. فلز پرکاربرد آلومینیوم در صنایع مختلفی در کارخانه ها برای ساخت محصولات دیگر استفاده می شود، برای ساخت برخی از وسایل و ابزارها به جای استفاده از فولاد با وزن بسیار سنگین از فلز آلومینیم که با وزن کم اما خواص مشابه با فولاد استفاده می شود. برای استفاده از این فلز درجهت مصارف متنوع در صنعت، فلز آلومینیوم را به شکل های دیگری از جمله آلومینا در می آورند.
این ترکیب شیمیایی باارزش از اکسیدن شدن فلزآلومینیوم با استفاده از دستگاه های پیشرفته و مجهز تولید می شود. فلز پرکاربرد آلومینیوم در صنایع مختلفی در کارخانه ها برای ساخت محصولات دیگر استفاده می شود، برای ساخت برخی از وسایل و ابزارها به جای استفاده از فولاد با وزن بسیار سنگین از فلز آلومینیم که با وزن کم اما خواص مشابه با فولاد استفاده می شود. برای استفاده از این فلز درجهت مصارف متنوع در صنعت، فلز آلومینیوم را به شکل های دیگری از جمله آلومینا در می آورند. کارشناسان سایت ۳۰o۲ در خدمت شما عزیزان می باشند تا به تمامی سؤالات شما در رابطه با آلومینا و سایر مواد شیمیایی پاسخ دهند.


نقاط ذوب و جوش بالای آلومینا علاوه بر خاصیت مقاومت آن در برابر حرارت، اکسید آلومینیوم را در ساخت عایق های کوره و عایق های الکتریکی با درجه حرارت بالا مطلوب می سازد. فیلم های آلومینا نیز از اجزای حیاتی در صنعت ریز تراشه ها هستند. برخی دیگر از کاربردهای آلومینا شامل بسترهای میکرو الکتریکی و سینک های گرمایش عایق است.
از آنجا که آلومینا از نظر شیمیایی بی اثر است، از آن به عنوان ماده پرکننده در پلاستیک ها، آجرها و سایر ظروف رس سنگین مانند کوره ها استفاده می شود. به دلیل مقاومت و سختی بیش از حد، اغلب از آن به عنوان ساینده برای کاغذ سنباده استفاده می شود. همچنین یک جایگزین اقتصادی برای الماس های صنعتی است. از اکسید آلومینیوم همچنین برای تولید اجزای لوله کشی، هیدروسیکلون ها، نازل ها و شیرها استفاده می شود. سایر کاربردها شامل تولید ابزارهای مختلف ماشینکاری، ابزارهای برش، غلاف ترموکوپل، پروانه های پمپ مقاوم در برابر سایش و صفحات دزدگیر می باشد.

خواص آلومینا

محصولات مشابه

نانو گرافن

Nano Graphene Powder
پودر نانو گرافن، نانوگرافن، گرافن، پودر گرافن
آزمایشگاهی
Nano Graphene
C
Product Nu:
CAS number: 7782-42-5
Molocular Weight: 12.01

نانوذرات اکسید سیلیسیم

Silicon Dioxide Nanoparticles, Silica Nanoparticles
نانوذرات دی اکسید سیلیسیم، نانو سیلیکا، نانوذرات سیلیکا، نانو پودر سیلیکا، نانو پودر اکسید سیلیسیم
آزمایشگاهی
SiO2 Nanoparticles
SiO2
Product Nu:
CAS number: 7631-86-9
Molocular Weight: 60.08

نانولوله های کربنی تک دیواره

Single-Walled Carbon Nanotubes
نانوتیوب های کربنی تک دیواره
آزمایشگاهی
SWCNTs
C
Product Nu:
CAS number: 308068-56-6
Molocular Weight:

نانو گرافن اکساید

Nano Graphene Oxide Powder, GO nanopowder
نانو گرافن اکسید، پودر نانو گرافن اکساید، پودر نانوگرافن اکسید، گرافن اکساید
آزمایشگاهی
Nano Graphene Oxide
Product Nu:
CAS number: 1034343-98-0
Molocular Weight:

نانوذرات اکسید تیتانیوم

Titanium dioxide nanoparticles, Nano TiO۲, TiO۲ nanopowder, Titanium dioxide nanopowder
نانو پودر دی اکسید تیتانیوم، نانو ذرات تیتانیوم دی اکسید، آناتاز، روتایل
آزمایشگاهی
TiO2 Nanoparticles
TiO2
Product Nu:
CAS number: 13463-67-7
Molocular Weight: 79.866

نانوذرات کاربید بور

Boron Carbide Nanoparticles, Boron Carbide Nanopowder, B۴C Nanopowder, Nano B۴C
نانو پودر کاربید بور، نانوذرات بور کارباید، نانو پودر بور کارباید
آزمایشگاهی
B4C nanoparticles
B4C
Product Nu:
CAS number: 12069-32-8
Molocular Weight: 55.25

نانوذرات کاربید تیتانیوم

Titanium Carbide nanoparticles, Titanium Carbide Nanopowder, Nano TiC, TiC nanoparticles
نانو پودر کاربید تیتانیوم، نانو پودر تیتانیوم کاربید، نانو ذرات تیتانیوم کارباید
آزمایشگاهی
TiC nanoparticles
TiC
Product Nu:
CAS number: 12070-08-5
Molocular Weight: 59.89

نانولوله های کربنی چند دیواره

Multiwall Carbon Nanotubes, Multi-Walled Carbon Nanotubes
نانوتیوب های کربنی چند دیواره
آزمایشگاهی
MWCNTs
C
Product Nu:
CAS number: 308068-56-6
Molocular Weight:

مقالات تخصصی مواد شیمیایی