پوششهای اپتیکی ساده، لایههای نازکی از فلزاتی مانند آلومینیوم هستند که بر روی شیشه رسوب میشوند تا سطح آینهای ایجاد کنند که نقره اندود کردن نام دارد. آلومینیوم ارزانترین و رایجترین پوشش مورد استفاده برای این منظور است و در طیف مرئی دارای انعکاسی حدود ۸۸ درصد الی ۹۲ درصد است. پس از آلومینیوم میتوان از نقره استفاده کرد که دارای انعکاسی بین ۹۵ الی ۹۹ درصد است که طیف فروسرخ را نیز دربر میگیرد، اما در طیف نور آبی و فرابنفش به کمتر از ۹۰ درصد میرسد. گرانترین فلز پوششی طلا با بهترین انعکاس ۹۸ الی ۹۹ درصد در نور فروسرخ است، اما در طول موج کمتر از ۵۵۰ نانومتر انعکاس محدودتری دارد که این امر باعث ایجاد رنگ طلایی میشود. با کنترل ضخامت و دانسیته پوششهای فلزی میتوان انعکاس آنها را کاهش و عبور نور از آنها را افزایش داد. کاربرد پودر نقره در صنایع بسیار زیاد است و این ماده شیمیایی به خوبی توانسته است به صاحبان صنایع کمک کند.
نقره یک فلز سفید رنگ با عدد اتمی ۴۷، چگالی ۵/۱۰ گرم بر سانتیمتر مکعب، نقطه ذوب و جوش به ترتیب ۹۶۱ و ۲۲۱۲ درجه سانتیگراد است. پودر نقره در آب نامحلول و در اسید و باز محلول است. قابلیت هدایت الکتریکی و حرارتی نقره در مقایسه با سایر فلزات بیشتر است. نقره در هوای خالص فاسد نمیشود. اسید کلریدریک و اسید سولفوریک در حرارت معمولی بر آنقره تاثیری ندارند، اما اسید سولفوریک غلیظ در معرض حرارت با نقره ترکیب میشود و گاز دیاکسید گوگرد تولید میکند. حلال اصلی نقره، اسید نیتریک میباشد که در دمای متعارف به شدت با نقره ترکیب میشود و حاصل آن گاز سمی نیتروژن منواکسید است. کارشناسان سایت تخصصی ۳۰o۲ تلاش دارند تا تمامی اطلاعات مورد نیاز شما عزیزان را به خوبی انتقال دهند. به عنوان مثال چنانچه در مورد کاربرد پودر نقره در راکتورهای هسته ای و یا موارد استفاده پودر نقره در داروسازی و دندانپزشکی به دنبال اطلاعات هستید می توانید از مشاوره رایگان این کارشناسان بهره مند شوید.
با پوشاندن شیشه با لایهای از آلومینیوم یا جیوه آینههای معمولی تولید میشود، اما برای ساخت آینههایی با قدرت انعکاس بالا معمولاً لایهای از نقره در پشت آنها استفاده میشود. اکسیژن به نقره آسیبی وارد نمیکند. به علاوه، نقره در برابر تکثر محلولهای نمکی مقاوم است. حمامهای نقره کاری شامل سیانید نقره، کربنات پتاسیم، سیانید پتاسیم یا سیانید سدیم هستندو دقت داشته باشید پوششهای نقره که در حمامهای سیانید تولید میشوند کدر رنگ هستند و باید هنگام پوششکاری آنها را برش داد. جلاکاری علاوه بر افزایش قیمت باعث از بین رفتن فلز نقره نیز میشود. در حال حاضر، حمامهای نقره حاوی مواد افزودنی مختلف سبب ایجاد لایههای براق هستند. رنگ پوشش های حاوی کروم شبیه به نقره و سفید مایل به آبی هستند. قدرت انعکاس سطح کروم کاملا صیقل داده شده ۶۵ درصد است در حالی که این میزان برای نقره چیزی حدود ۸۸ درصد است. در انتهی این مقاله می توانیم بیان کنیم که هم اکنون در رابطه با پودر نقره و قدرت انعکاس بالای آن اطلاعاتی مفید را دریافت کرده ایم. شما عزیزان می توانید برای خرید پودر نقره و یا خرید نیترات نقره به سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ مراجعه کنید.