دمای ذوب: ۵۶.۷ درجه سانتیگراد
دمای جوش: ۱۳۶.۷ درجه سانتیگراد
چگالی: ۲.۰۵ گرم بر سانتی متر مکعب
حلال های نیترات نیکل: قابل حل در اتانول
این ماده، به آسانی میتواند رطوبت هوا را جذب نماید و به همین دلیل، باید هنگام حمل و نقل، تحت پوششهای حفاظتی لازم قرار گیرد.
آبپوشهای آن شناخته شدهاند و محلول قلیایی قوی (بازی) در آب پدید میآورد، یعنی در آب بطور کامل به یونهای تشکیل دهندهاش (+Na و -OH) تفکیک میشود.
دو روش مطرح برای تولید هیدروکسید سدیم الکترولیز محلول سدیم کلرید و فرآیند سودا-آهک است.
بیشترین مقدار هیدروکسید سدیم تولیدی، از طریق فرایند الکترولیز محلول های سدیم کلرید در یکی از انواع ظروف الکترولیتی بدست میآید.
در فرایند سودا-آهک که قدیمی تر است هیدروکسید کلسیم با با سدیم کربنات واکنش داده و سود سوزآور تولید میشود.
استنشاق نیترات نیکل باعث تحریک بینی و گلو می شود. بلعیدن این ماده نیز باعث استفراغ شده و گرد و غبار این ماده موجب تحریک چشم می گردد.
هیدروکسید سدیم یک باز قوی با اهمیت فراوان در کاربردهای صنعتی می باشد. حدود %۵۶ از هیدروکسید سدیم تولید شده، در صنعت مصرف می شود و %۲۵ از این مقدار در صنعت کاغذ استفاده می شود. سدیم هیدروکسید همچنین در تولید نمک های سدیم و مواد شوینده، تنظیم pH و سنتز مواد آلی استفاده می شود. به طور عمده، در مقیاس زیاد، اغلب از سود به صورت محلول استفاده می شود، زیرا محلول ها ارزان تر بوده و کار کردن با آن ها راحت تر است.
به طور کلی کاربردهای هیدروکسید سدیم در صنایع بسیار وسیع است و از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
صنایع کاغذ و کارتن
صنایع نساجی و چرم
صنایع پتروشیمی و نفت و گاز
به عنوان چربی گیر در صنایع گوناگون
صنایع غذایی شامل کنسرو سازی، روغن و قند و شکر
صنایع فلزی مانند آلومینیوم، روی، گالوانیزه و آبکاری فلزات
صنایع الکل سازی، داروسازی و آرایشی و بهداشتی
در صورت تماس نیترات نیکل با چشم، بلافاصله حداقل ۱۵ دقیقه چشم ها را با آب فراوان بشویید. اگر نیترات نیکل با پوست تماس پیدا کرد، پوست را با آب فراوان شسته و لباسها و کفشهای آلوده را خارج کنید و در صورت ادامه تحریک و سوزش به پزشک مراجعه کنید. لباسها را قبل از استفاده مجدد بشویید. در صورت بلع این ماده، در وصرت هوشیار بودن فرد به او مقداری آب یا شیر بدهید. در صورت استنشاق نیترات نیکل، از محل خارج شوید و هوای تازه تنفس کنید، در صورت نیاز از تنفس مصنوعی و یا اکسیژن استفاده کنید. برای اطفاء حریق از آب و نه از مواد شیمیایی خشک، دیاکسید کربن، کف و یا هالونها استفاده کنید. پس از تماس با نیترات نیکل دستها را کاملاً بشویید. این ماده را به دور از عوامل کاهنده در مخازن محکم دربسته در محلی خنک و خشک با تهویه مناسب نگهداری کنید.
شرکت صنایع شیمیایی نوین آریا، فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۸۶ با تهیه، توزیع و فروش انواع مواد شمیایی در اصفهان آغاز نمود. در ابتدا فروش مواد شیمیایی آزمایشگاهی در اصفهان تحت برندهای مطرح بازار از جمله مرک، سیگما آلدریچ، آلفا ایسر و دایجونگ انجام می گرفت و سپس تهیه و فروش مواد شیمیایی صنعتی در اصفهان با بالاترین کیفیت و نازلترین قیمت به صنایع گوناگون ارایه شد. پس از نیم دهه فعالیت، این شرکت با گسترش فعالیت خود و توزیع انواع مواد شمیایی صنعتی و آزمایشگاهی به سراسر کشور روند رو به رشد خود را ادامه داد. سپس در راستای تسهیل دسترسی و صرفه جویی در وقت کاربران گرامی و در قالب وبسایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ اقدام به فروش مواد شیمیایی در اصفهان و سراسر ایران کرده است. با توجه به اینکه سایت فروش مواد شیمیایی ۳۰o۲ در حال به روز رسانی است، در صورت عدم یافتن محصول مورد نظر خود با ما تماس بگیرید.